Wat?
MYOMY, lees: “my-o-my”, is gestart in 2007 als Goodforall en wordt gezien als één van de meest bewuste modemerken in Europa. Ze is bekend om haar expertise op gebied van het duurzaam looien, eerlijk  verkregen leer en haar superieure fairtrade vakmanschap. De ontwerpen komen tot stand door een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde Nederlandse Designtalenten. Het merk MYOMY geeft een zeldzaam en tijdloos gevoel mee aan haar iconische Dutch Design tassen.
Een van MYOMY’s bekendste tassen is de MY PAPER BAG.

MYOMY is op zoek naar enthousiaste en ambitieuze stagiairs/stagiaires die ondersteuning kunnen geven op verschillende gebieden binnen ons merk. Je draait mee binnen ’t bedrijf en leert alle aspecten kennen van collectie ontwikkeling, verkoop, online strategie, marketing tot en met kwaliteitscontroles.

-       Ondersteuning marketing & communicatie

-       Ondersteuning webdesign & social media

-       Ondersteuning sales & administratie

Tijdens een stage bij MYOMY krijg je veel verantwoordelijkheid, afwisseling en goede begeleiding. We werken in een klein, gedreven team en werken succesvol samen met grote partners, nationaal en internationaal.
De sfeer op kantoor is informeel en gezellig. Je hebt alle mogelijkheid om je eigen ideeën en creativiteit toe te passen in je stage. Ook is het mogelijk om eventueel naast je stage een afstudeeronderzoek uit te voeren.
Wij bieden een stagevergoeding aan per maand, het bedrag zal naderhand worden vastgesteld.

Ben jij een student op HBO/WO niveau en zoek je een veelzijdige, uitdagende stage voor minimaal 4 maanden bij MYOMY?
Stuur dan een motivatiebrief en CV met foto naar Gwendolyn@myomy.nl.