MYOMY zoekt STAGIAIRES vanaf januari 2018 

MYOMY, lees: “my-o-my”, is gestart in 2007 als Goodforall en wordt gezien als één van de meest bewuste modemerken in Europa. Ze is bekend om haar expertise op gebied van het duurzaam looien, eerlijk  verkregen leer en haar superieure fairtrade vakmanschap. De ontwerpen komen tot stand door een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde Nederlandse Designtalenten. Het merk MYOMY geeft een zeldzaam en tijdloos gevoel mee aan haar iconische Dutch Design tassen. Een van MYOMY’s bekendste tassen is de MY PAPER BAG.

SALES STAGIAIRES
Wij zijn op zoek naar een ondernemende en ambitieuze stagiaire die iets wil leren op gebied van sales en communicatie. Wij zoeken iemand die ons ondersteunt in het creëren en organiseren van verkoop kansen, ontwikkelen van het merk MYOMY in het buitenland, campagnes uitzetten, samplesale organiseren, doorverkoop stimuleren, retail communicatie, afhandeling van orders, plannen van zaken. Als stagiaire draai je volledig mee als teamlid. Verder kan het voorkomen dat je andere leden van ons team ondersteunt in orderverwerking of meegaat op kwaliteitscontrole.

MARKETING STAGIAIRES
Wij zoeken iemand met affiniteit voor marketing en communicatie. Je hebt oog voor detail en leert graag van de laatste trends. Ben je enthousiast, proactief, creatief en deins je niet terug van wat verantwoordelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Tijdens je stage draag je actief bij aan de marketing en communicatie van MYOMY via verschillende marketingkanalen. Wij zoeken iemand die ons ondersteund in het creëren en uitzetten van (social media) campagnes, schrijven van teksten, opzetten van mailingen en organiseren van events. Daarnaast ondersteun je ook bij overige marketingwerkzaamheden zoals het beheren van het productaanbod op de website.

Wat vragen wij?
Verantwoordelijkheid, oplossingsgericht, iemand die iets wil leren, communicatief sterk, goed kan luisteren en begripvol is. We zullen je hierbij ook ondersteunen zodat je je kunt ontwikkelen. Je bent goed in de Nederlandse en Engelse taal, daarnaast is Duits een pre. Kennis van Photoshop en InDesign is erg mooi meegenomen.

Uiteraard is interesse in en motivatie voor fairtrade en duurzaamheid een must!

Wat bieden wij?
Tijdens een stage bij MYOMY krijg je veel verantwoordelijkheid, afwisseling en goede begeleiding. Je werkt in een gedreven team en we werken succesvol samen met elkaar en met onze partners; nationaal en internationaal. 
De sfeer op kantoor is informeel en gezellig. Je hebt alle mogelijkheid om je eigen ideeën en creativiteit toe te passen in je stage. Ook is het mogelijk om eventueel naast je stage een afstudeeronderzoek uit te voeren. En bepalen we samen het doel van deze stage.
Wij bieden een stagevergoeding aan per maand, graag bespreken we dit in het gesprek.

Ben jij een student op HBO/WO niveau en zoek je een veelzijdige, uitdagende stage voor minimaal 4 maanden en 4 dagen per week bij MYOMY?

Stuur dan een motivatiebrief en CV met foto naar: kim@myomy.nl voor de functie sales stagiaire en naar fleur@myomy.nl voor de functie marketing stagiaire.