MY PAPER BAG Long handle - felt army peace


Kleur: felt army peace
Afmetingen: 31 x 39 x 10,5 cm
Lengte hengsels: Ca. 55 cm
Materiaal: Vilt gemaakt van gerecyclede vilt van leger uniforms.
Vakken: Geen
Sluiting: Magnetische drukknoop


Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,95


Details

Een echte designklassieker die, sinds het ontstaan in 2007, niet meer weg te denken is uit het assortiment van MYOMY do goods. Deze MY PAPER BAG klassieker is gebaseerd op Bloomingdale’s klassieke old brown bag. Designer Ramón Middelkoop werd geïnspireerd voor de ‘original’ MY PAPER BAG na het zien van een afgedragen papieren tas die een zwerver bij zich had in de tram. De schoonheid van deze papieren tas werd bewaard door haar oorspronkelijkheid. De MY PAPER BAG is een prachtige tas en wordt mooier naarmate hij meer gebruikt wordt. Inmiddels is de MY PAPER BAG collectie uitgegroeid tot een tijdloze klassieker. Casual, chique en praktisch. Elke leren MY PAPER BAG wordt in India met de hand gemaakt door lokale ambachtslieden. Door deze jarenlange samenwerking en waarborging van de hoge kwaliteit kunnen de tassen van MYOMY do goods zich inmiddels meten met de high end fashion producenten uit onze wereld. Alle leren MYOMY do goods tassen zijn gemaakt van duurzaam gelooid leer en zijn fairtrade gegarandeerd. Dit houdt in dat elke tas die je aanschaft, direct bijdraagt aan een menswaardig bestaan. Zo wordt bijvoorbeeld gezorgd voor goede gezondheidszorg en educatie voor de hele familie. Voor de MY PAPER BAG Long handle – felt army peace wordt de productie door I-did in Nederland gedaan van gerecyclede vilt van leger uniforms.

Deze MY PAPER BAG Long handle - felt army peace is één van de duurzame tassen uit de MY PAPER BAG collectie en is in de editie felt army peace een hippe toevoeging aan jouw garderobe. Door de lange hengsels en lengte van de tas, kan je deze als de perfecte schoudertas beschouwen. Deze speciale tas is gemaakt in samenwerking met I-did. I-did herwaardeert grondstoffen ziet arbeidspotentieel in het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het vilt is gemaakt van gerecyclede vilt van leger uniforms en geeft jouw outfit een duurzame doch stylish touch. Combineer deze stoere tas bijvoorbeeld met een leuke jumpsuit voor de perfecte festival look.

Deze prachtige MYOMY do goods tas wordt geleverd in een fraai tasje, die gemaakt is van recyclede materialen. Mooi om te geven, mooi om te krijgen!Let op: exact zoals jouw tas is er geen ander. Zoals iedere huid uniek is, heeft ook iedere MY PAPER BAG tas haar eigen karakter. Met de handgemaakt vilt van gerecyclede oude fashion items maakt elke tas tot een uniek fashion item. Voor de volledige MY PAPER BAG collectie klik je hier.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

MY PAPER BAG XL - felt army peace

MY PAPER BAG XL - felt army peace

€ 99,95
MY PAPER BAG Long handle - felt caring white

MY PAPER BAG Long handle - felt caring white

€ 79,95
MY PAPER BAG XL - felt black fashion

MY PAPER BAG XL - felt black fashion

€ 99,95
MY PAPER BAG Long handle - hunter blue grey

MY PAPER BAG Long handle - hunter blue grey

€ 169,95