MYOMY DO GOODS LANCEERT NIEUWE COLLECTIE

newarrival-fashion-revolution-MYINSIDEOUTBAG

MYOMY DO GOODS LANCEERT NIEUWE COLLECTIE

I CARE WHO MADE MY BAG

MYOMY do goods geeft de makers van hun tassen een welverdiend gezicht tijdens de Fashion Revolution week (23-29 april). Het nieuwe design MY INSIDEOUT BAG is hét symbool voor de fair fashion movement en heeft een speciaal verhaal:

De design tas kan ‘inside out’ en ‘outside in’ worden gedragen. Het speciale ‘Made by’ label aan de tas laat zien wie jouw tas gemaakt heeft. De makers die vaak aan de binnenkant verborgen blijven kun jij een gezicht geven door de tas ‘inside out’ te dragen. Zo draag je bij aan een betere toekomst voor de makers en steun je de Fashion Revolution. Je laat zien dat je geeft om de maker.

 

WHY HIDE THE CREATOR INSIDE?
De makers van je mooiste designs staan vaak verborgen op een klein labeltje aan de binnenkant. Ze krijgen vaak te weinig betaald om een eigen leven te kunnen opbouwen en de werkomstandigheden zijn onveilig. MY INSIDEOUT BAG wil hier verandering in brengen.

Op 24 april 2013 stortte het Rana Plaza gebouw in. Hierdoor stierven 1138 mensen en er raakten ook meer dan 2000 mensen gewond. Deze slachtoffers waren voornamelijk jonge vrouwen. Het werd de grootste ramp in de geschiedenis van de textiel industrie. Dit is wanneer de Fashion Revolution ontstaan is.

 

MADE BY POSITIVE ICONS IN BANGLADESH
MY INSIDEOUT BAG is met trots gemaakt door ambachtslieden in Bangladesh. Samen met productiepartner Leatherina zorgen we dat deze vrouwen uit de sloppenwijken van Dhaka kunnen werken aan een betere toekomst. Ze leren een ambacht en krijgen een eerlijk inkomen waarmee ze kunnen bouwen aan een zelfstandige toekomst en hun eigen dromen kunnen volgen.

 

MYOMY DO GOODS
MYOMY do goods is het Nederlandse modemerk dat met haar producten de wereld mooier wil maken. Iconische designs met een bijzonder verhaal. Samen met haar klanten, partners en producenten over de hele wereld werkt ze aan een duurzame mode industrie en toekomst. MYOMY do goods is vooral bekend van de MY PAPER BAG, die niet meer weg te denken is uit het Nederlandse straatbeeld.

 

Join the #Fashion Revolution. Shop nu. 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.