MY PHILIP BAG Business bag - rambler brandy

Kleur: rambler brandy
Afmetingen: 40 x 30 x 9cm
Lengte hengsels: Ca. 25 cm
Lengte band (verstelbaar en afneembaar): Ca. 130 cm
Materiaal: Prachtig buffelleer met imprint en finish dat op duurzame wijze wordt gelooid door een Gold rated LWG looierij. De strengste en duurzaamste certificering voor leerlooien. Het rambler wash leer is prachtig buffelleer, net als de hunter soorten, alleen heeft het leer een imprint en finish voor een luxe uitstraling. Ook is de look & feel zachter dan die van het ongeprinte hunter leer. Door de finish die is aangebracht is het leer minder kwetsbaar. 
Vakverdeling: Gevoerd laptopvak (afsluitbaar met magneetsluiting), drie kleinere steekvakken en een vak afsluitbaar met rits
Sluiting: Ritssluiting van boven
Fairtrade geproduceerd  


Geschikt voor laptops t/m 15 inch. 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 229,95


Details

De ideale tas voor zowel mannen als vrouwen. MYOMY do goods design academy heeft deze mooie leren tas ontworpen en de MY PHILIP BAG is het duurzame, stijlvolle en praktische antwoord voor eenieder die goed wil doen voor de maatschappij en het milieu. Het design is compact op het oog, maar heeft een ruim en gebruiksvriendelijk interieur. De prachtige, blauw binnen voering tovert gelijk een glimlach op je gezicht en maakt de MY PHILIP BAG tot jouw trouwe dagelijkse metgezel. Zoals iedere tas van MYOMY do goods, is ook de MY PHILIP BAG een tas met een verhaal; elke leren MY PHILIP BAG wordt in India met liefde en kwaliteit gemaakt door lokale ambachtslieden. Door deze jarenlange samenwerking en waarborging van de hoge kwaliteit kunnen de tassen van MYOMY do goods zich inmiddels meten met de high end fashion producenten uit onze wereld. MYOMY do goods werkt samen met productiepartners die streven naar een betere wereld door het maken van kwalitatief goede en duurzame producten. Zo zijn alle MYOMY do goods tassen gemaakt van duurzaam gelooid leer en zijn fairtrade gegarandeerd. Dit houdt in dat elke tas die je aanschaft, direct bijdraagt aan een beter leven voor de ambachtslieden. Zo wordt bijvoorbeeld gezorgd voor goede gezondheidszorg en educatie voor de hele familie.

Deze MY PHILIP BAG Business bag – rambler brandy is één van de duurzame tassen uit de MY PHILIP BAG collectie en is in de kleur rambler brandy goed te combineren met jouw hele garderobe. Al jouw werk essentials kunnen gemakkelijk en stijlvol mee in deze praktische werktas. De mooie, diepe kleur van deze leren tas is prachtig te combineren met zowel een zomer outfit als een winter outfit en is handig voor zowel man als vrouw.

Deze prachtige MYOMY do goods tas wordt geleverd in een fraai tasje, die gemaakt is van recyclede materialen. Mooi om te geven, mooi om te krijgen!

Let op: exact zoals jouw tas is er geen ander. Zoals iedere huid uniek is, heeft ook iedere MY PHILIP BAG tas haar eigen karakter. Met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer maakt elke tas tot een uniek fashion item. Het leer van MYOMY do goods producten wordt duurzaam bewerkt door zo min mogelijk gebruik te maken van schadelijke stoffen. Zo kunnen wij veiligheid voor mens en natuur garanderen. Voor de volledige MY PHILIP BAG collectie klik je hier. Wij adviseren om de tas in te spuiten met een beschermende spray voordat je de tas draagt. MYOMY do goods heeft een milieuvriendelijke onderhoudsspray geselecteerd die je kan bestellen op onze website. Deze onderhoudsspray beschermt de tas tegen vuil en vocht en is zonder oplosmiddelen en drijfgas. De spray kan gebruikt worden op zacht leer, suède en nubuck.

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

MY PAPER BAG Business bag - rambler black

MY PAPER BAG Business bag - rambler black

€ 269,95
MY PHILIP BAG Business bag - hunter original

MY PHILIP BAG Business bag - hunter original

€ 229,95
MY PHILIP BAG Business bag - hunter off-black

MY PHILIP BAG Business bag - hunter off-black

€ 229,95
MY PHILIP BAG Business bag - rambler black

MY PHILIP BAG Business bag - rambler black

€ 229,95